Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emekli Tuncer'in vefatı sonrası Aslanoğlu'ndan tepki: İktidarın yönetemediği ekonomi bir can daha aldı

Emekli Tuncer'in vefatı sonrası Aslanoğlu'ndan tepki: İktidarın yönetemediği ekonomi bir can daha aldı

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan Kemal Tuncer'in inşaatta geçirdiği iş kazası sonrası yaşamını yitirmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayan Şenol Aslanoğlu, "Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2024 - 15:49
  • Güncelleme: 25.05.2024 - 17:02

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan Kemal Tuncer isimli işçi aldığı emekli maaş yetmeyince inşaatlarda çalışmaya başladı. Tuncer, inşaatta geçirdiği iş kazası sonrası yaşamını yitirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Tuncer'in vefatının ardından sosyal medya hesabındaan yaptığı açıklamasında, "Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Aslanoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

"İktidarın yönetemediği ekonomi, bir can daha aldı. Emekli maaşı nedeniyle geçinemediği için çalışmak zorunda kaldığı inşaattan düşerek yaşamını yitiren Kemal Tuncer'den gelen acı haber beni derinden üzmüştür. Senelerce İzmirimize hizmet vermiş olan Kemal Tuncer'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.