Dolar 34,2564
%0.05
Euro 37,6042
%-0.07
Altın 2.927,370
%0.2
Bist-100 9.153,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter'dan paylaştı! Yardım iste

Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter'dan paylaştı! Yardım iste

Şiddet mağduru kadınların akıllı telefonlarına yükleyebilecekleri uygulama ile 155 Polis İmdat Çağrı Merkezi'ne ulaşarak yardım almalarına imkan sağlayan uygulamanın tanıtımı için özel bir klip hazırlandı. Video kliple kadınlara "Şiddet görüyorsanız veya şiddet görme ihtimaliniz varsa Kadın Destek Uygulaması ile en hızlı şekilde yardım alabilirsiniz" çağrısında bulunuldu.

  • Ege Postası
  • 22.11.2018 - 05:33

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), şiddet mağduru kadınların  akıllı telefonlar aracılığıyla 155 Polis İmdat Çağrı Merkezi'ne ulaşmalarını  sağlayan Kadın Destek Uygulaması'na (KADES) yönelik özel bir klip yayımladı. 

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşılan  klipte, şiddet ve baskı gören kadınların KADES sayesinde yardım çağrısında  bulunmaları, çağrı merkezine düşen ihbarla polis ve jandarma ekiplerinin anında  harekete geçip olaya müdahale etmesine ilişkin görüntülere yer verildi.

"İhtiyacınız olduğunda KADES yanınızda!" sloganının bulunduğu  paylaşımda, "Şiddet görüyorsanız veya şiddet görme ihtimaliniz varsa Kadın Destek  Uygulaması KADES'le en hızlı şekilde yardım alabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş  Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen KADES, şiddet mağduru ya da cinsel  saldırıya uğrayan kadınların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Uygulama  sanal mağazalardan akıllı cep telefonlarına indirilebiliyor. AA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.