Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli Öğrencilerin Sinema Keyfi

Engelli Öğrencilerin Sinema Keyfi

  MANAVGAT ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen 'Birlikte Yaşayalım' projesi kapsamında ilçedeki çeşitli okullarda öğrenim gören engelli öğrenciler sinemaya götürüldü. Manavgat...

  • Ege Postası
  • 11.02.2014 - 15:47
  MANAVGAT ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen 'Birlikte Yaşayalım' projesi kapsamında ilçedeki çeşitli okullarda öğrenim gören engelli öğrenciler sinemaya götürüldü.
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen 'Birlikte Yaşayalım' projesi kapsamında Dr. Hüseyin Vural İlköğretim ve İş Okulu ile ilçedeki diğer okullardaki engelli öğrenciler için sinema etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 120 engelli öğrenci Toplum Destekli Polis ekipleriyle birlikte Manavgat MKM Sineması'nda 'Düğün Dernek' filmini izledi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nden yapılan açıklamada, engelli öğrencilerin çeşitli sosyal etkinliklerle morallerinin arttırılmaya çalışıldığını söyledi. Manavgat Dr. Hüseyin Vural İlköğretim ve İş Okulu Müdürü Şerafettin Çetin ise bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle engelli öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerinin arttığını belirtti. (FOTOĞRAFLI)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.