Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli çiftin tanıştıkları belediye otobüsü düğün arabası oldu

Engelli çiftin tanıştıkları belediye otobüsü düğün arabası oldu

Konya'da doğuştan yürüme engelli Ülkü Nalan İnce(22) ile Recep Büyük Taşkapu(29), belediye otobüsünde tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları evlilikle sonuçlandı. Engelli çiftin tanıştıkları belediye otobüsü süslenerek düğün...

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 12:04
Konya'da doğuştan yürüme engelli Ülkü Nalan İnce(22) ile Recep Büyük Taşkapu(29), belediye otobüsünde tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları evlilikle sonuçlandı. Engelli çiftin tanıştıkları belediye otobüsü süslenerek düğün arabası yapıldı. Çift belediye otobüsü ile şehir turu attı.

Selçuklu ilçesinde ikamet eden Ülkü Nalan İnce, damat adayı ile belediye otobüsünde tanıştıklarını, sonra sık sık görüştüklerini anlatarak, "Birbirimizi tanıdıktan sonra evlenmeye karar verdik. Çok mutluyum." dedi. Damat Recep Büyük Taşkapı ise sevinçli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Belediyenin engelli sema grubunda görev yaptığını anlatan Taşkapı, davetlilere güzel bir sema gösterisi yapılacağını kaydetti.

Engelli çiftin nikah şahitliğini Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu ve Daire Başkanı Haluk Yılmaz yaptı. Uslu, evli çiftlerin evlenme cüzdanını verirken en az 3 çocuk sözü aldı. Nikahtan sonra damat Recep Büyük Taşkapu ve arkadaşları sema gösterisi sundu. Evli çiftler daha sonra düğün pastasını keserek bir birlerine pasta ikram etti.

Düğünün sonunda engelli çiftelere sürpriz yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, ilk tanıştıkları belediye otobüsünü gelin arabası olarak süsleyip düğün salonunun önüne getirdi. Salon önüne gelen çiftler süslenmiş belediye otobüsünü görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Belediye otobüsüne binen çiftler salondan konvoy şeklinde ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.