Dolar 34,2749
%0.01
Euro 37,4731
%-0.06
Altın 2.917,890
%-0.35
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Şölende engellilerin tango, kol bastı, kaşık oyunu ve sema gösterileri büyük ilgi gördü.     Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 15:30
Mersin'de 6'ncısı gerçekleştirilen Engelliler Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Şölende engellilerin tango, kol bastı, kaşık oyunu ve sema gösterileri büyük ilgi gördü.

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki etkinlikle yaptığı konuşmada engelli olmanın insanların kendi tercihi olmadığına dikkat çekti.

    Mersin'de 20 bine yakın engellinin bulunduğunu anlatan Ertan, "Engelli vatandaşları destekleyici ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaparak, onların yaşamlarındaki kısıtlamaları kaldırmaya çalışıyoruz. Engellilerin birey olarak bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olarak herkesi içine alabilen bir şehir olabilmek için bugüne kadar yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

    Konuşmanın ardından sahne alan engelliler sergiledikleri kolbastı, tango, kaşık oyunu şovları ve sema gösterisi vatandaşlar büyük beğenisini topladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.