Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler bu şenlikte buluşuyor

Engelliler bu şenlikte buluşuyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Engelli Sporcular Şenliği 6 Ekim’de yapılacak.Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenecek şenliğe Engelli...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 13:03
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Engelli Sporcular Şenliği 6 Ekim’de yapılacak.

Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenecek şenliğe Engelli Spor Kulüpleri Dernekleri ve rehabilitasyon merkezleri katılacak. Mangal partisi eşliğinde yapılacak etkinlikte Engel Tanımayan İş Okulu Folklor Grubu ve Grup Lokomatif Band sahne alacak ve birbirinden farklı gösterileri izleyenlere sergileyecek.

Engelli sporcuları bu tür etkinliklerle bir araya getirdiklerini belirten Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Nevin Tunçlu, “Onların sezon öncesi sportif faaliyetlerde motivasyon kazanmaları ve daha çok spor yapıp sporda başarılı olmaları için çalışıyoruz.” dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu da söz konusu faaliyetlerle engelli sporcuları kucaklamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Eminim ki gelecek onlar adına güzel olacak, daha çok spor yapacak, daha çok başarı kazanacaklar. Bu yaşadıkları ortamda sevgiyle, emekle, özveriyle, barışla güzel dostluklar edinecekler. Yine spor ve ülkemiz kazanacak.” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.