Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engellilerin sandalye sevinci

Engellilerin sandalye sevinci

Karabağlar Belediyesi, bedensel engellilerin, doğru ölçülerde tekerlekli sandalyeye sahip olmaları için başlattığı kampanyayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ve bugüne kadar 600’ü aşkın engellinin yüzünü güldüren kampanyada, 5 engelli daha tekerlekli sandalyeye kavuştu.

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 13:45
İZMİR- Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Bahar Mahallesi’nde oturan bedensel engelli Muzaffer Kayır’ın evine iftarda konuk oldu. Aileyle birlikte iftar yapan Kürüm, Kayır’ın vücut ölçülerine uygun tekerlekli sandalyesini teslim etti. Ziyarete katılan Kayır’ın komşuları da sevince ortak oldu. Aynı mahallede oturan Şengül Bir ile Sarıyer Mahallesi’nde oturan Tansu Ebcem, Müzeyyen Doğan ve Ali Baltacıoğlu’nu da evlerinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyelerini teslim eden Kürüm, Ramazan Bayramı öncesi ailelere sevinç yaşattı.

Herkesin bir gün engelli olabileceğini unutmaması gerektiğini belirten Kürüm, “Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin mutluluğu bizim için önemli. Kampanyamıza destek olan hayırseverlere, yardım kuruluşlarına da teşekkür borçluyuz. Toplumsal dayanışmanın bir örneğini sergiliyoruz. Karabağlar'da engeller kalkıyor. Ancak biz sadece ilçemizde değil, İzmir'de yaşayan engellilere de ulaşıp, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Kampanyamız sürüyor ve önümüzdeki aylarda da tekerlekli sandalyelerimizi dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.