Dolar 34,0850
%0
Euro 37,9913
%0.24
Altın 2.830,980
%0.52
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engellilerin tatili belediyeden

Engellilerin tatili belediyeden

Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşlara yaz tatillerini daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz Kampı'nda ücretsiz tatil olanağı sundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliği ile 2 kafile halinde...

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 14:41
Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşlara yaz tatillerini daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz Kampı'nda ücretsiz tatil olanağı sundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliği ile 2 kafile halinde kampta bir hafta misafir olan 57 engelli ve aileleri deniz ve güneşin tadını çıkardı. Televizyon, klima, sıcak su vb. konfora sahip odalarda kalan engelli ve engelli yakınları kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konser, şenlik, spor organizasyonlarının yanı sıra doğum günü kutlaması, bilgi- yetenek yarışmaları ve film gösterimleri gibi etkinliklerle de vakit geçirdi.

Kampı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü’nde engellilerin sorunlarını çözmek ve onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak konusunda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yeşil, "Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur." dedi ve İSEM Müdürü Bekir Köksal'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.