Dolar 34,2134
%0.09
Euro 37,8994
%-0.51
Altın 2.924,530
%0.99
Bist-100 9.341,00
%-3.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin Aliağa'da krize el koyacak

Engin Aliağa'da krize el koyacak

Aliağa'da belediye başkanlığına adaylık ekseninde yaşanan hareketliliğin artması ve bazı delegelerin geçtiğimiz hafta İl’e gelerek ilçe yönetimini şikayet etmesi nedeni ile İl Başkanı Ali Engin son durum hakkında bilgi alacak.

  • Ege Postası
  • 26.11.2012 - 13:55
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri yarın (Salı) Aliağa’ya çıkarma yapacak. Aliağa'da Belediye Başkanı olan Turgut Oğuz’un yaşı ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek "Kesinlikle aday değilim. Bir dönem bana yeter" demesinin ardından ilçede ‘adaylık’ ekseninde yaşanan hareketliliğin artması ve bazı delegelerin geçtiğimiz hafta İl’e gelerek ilçe yönetimini şikayet etmesi nedeni ile İl Başkanı Ali Engin son durum hakkında bilgi alacak.

4 İSİM ÖN PLANDA
Aliağa'da Belediye Başkanı olan Turgut Oğuz’un “Bir dönem belediye başkanlığı bana yetti. Önümüzdeki seçimlerde aday değilim” açıklaması yaptıktan sonra CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili ve belediye başkanı Hakkı Ülkü’nün de belediye başkanlığına sıcak bakması ile hareketlenen ilçe, kongrede Oğzuhan’a kaybeden Özcan Durmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren’in de adaylık için kollarını sıvaması ile farklı bir boyut kazanmıştı.

İMZA TOPLANMAYA BAŞLANILMIŞ

Adaylar arasında ilçede yaşanan mücadelenin yanı sıra Durmaz’a yakın delegelerin ilçe yönetimini düşürmek için imza toplamaya başlaması ve geçtiğimiz hafta il yönetimine ilçede yaşanan sıkıntıları dile getirmesi sonrası gerilen ortama İl yönetimi el koyacak.

TOPLANTI 15:30’DA
Saat 15:30’da ilçe binasında Belediye Başkanı Turgut Oğuz, İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunacağı toplantı da İl Başkanı Ali Engin, ilçede yaşanan karışıklığın partiye zarar verdiğini geçtiğimiz seçimlerde kazanılan Aliağa’yı bu tür kavgalar ile kaybedilebileceğini vurgulayacağı ve birlik beraberlik çağrısı yapacağı öğrenildi. Engin’in ilerleyen süreçte sıkıntıların sonlandırılmaması halinde ciddi tedbirler alabileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.