Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin, Kılıçdaroğlu'na 'vize' için gidecek!

Engin, Kılıçdaroğlu'na 'vize' için gidecek!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,Karşıyaka Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla Cuma günü Ankara’da birebir görüşme gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 19:47
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in merakla beklenen Ankara çıkarmasının tarihi kesinleşti. 2 Eylül sürecinde görevinden istifa etmeyen ve başvuru yapmayan ancak Karşıyaka Belediye Başkanlığı ile ilgili hayalini gizlemeyen Engin, Genel Merkez’den randevu aldı.Engin, Cuma günü saat 15:00’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bire bir görüşme yapacak ve Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olma isteğini dile getirecek. Engin, CHP Lideri’nden yeşil ışık alması halinde İl Başkanlığı görevinden istifa edecek.

CHP İL Başkanı Engin, “ Cuma günü Genel Başkanımızla aday adaylığım konusunda görüşeceğim.Karşıyaka ile ilgili düşüncemi dile getireceğim. Genel Başkanımızdan benimle ilgili düşündüklerini öğrenmek istiyorum bu görüşmede. Ayrıca partinin İzmir’deki durumu hakkında da bilgiler vereceğim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.