Dolar 32,6726
%0.09
Euro 35,1140
%0.07
Altın 2.449,840
%0.09
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Epiwax partikül ağda hakkında

Epiwax partikül ağda hakkında

Soyulabilir ağda olarak tanımlanan epiwax ağda, ağda yapmanın en kolay ve en acısız yöntemi olarak ifade edilir. Bu ağda tüyleri ya da kılları kökleri ile birlikte azaltma özelliğine sahiptir. Tüm vücutta kullanılabilmesi avantaj sağlar.

  • Ege Postası
  • 03.10.2018 - 16:45

 

Genel olarak bakıldığında piyasadaki pek çok ağda ciltte tahrişlere neden olur. Tahrişin yanı sıra bazı ciltlerde ağda sebebiyle kızarıklık ve kaşıntı da görülebilir. Oysa epi wax ağda için böyle bir durum söz konusu değildir. Doğru şekilde uygulandığında bu ağda tüylerin ya da kılların daha seyrek ve geç çıkmasına katkı sağlar. Pek çok kişinin hayalini kurduğu bu durum ile gerçeğe dönüşmektedir.

Epiwax Partikül Ağda Nereden Alınır'

Epiwax ağda satın almak için internet sitesi üzerinden sipariş verilir. İnternetten verilen siparişlerde hızlı teslimat, güvenli alışveriş ve kolay ödeme seçenekleri gibi imkânlar sunulmakta olup müşterilerin memnuniyeti ön planda tutulur. Böylece dileyen herkes kısa süre içerisinde Epiwax partikül ağda sahibi olabilir. Birden çok sayıda alımlarda fiyatlarda indirim yapılması sayesinde düşük tutarlarda ödeme yapılarak vücuttaki istenmeyen tüylerden kolay ve maliyetsiz şekilde kurtulmak mümkün hale gelir. Bu sayede güzellik salonlarına fazla paralar ödemeye de pek gerek kalmaz. Üstelik birden fazla sayıda alımlarda ekstra kargo ücreti de alınmamakta olup yapmak isteyen müşteriler açısından fiyat avantajı sağlanmaktadır.

Genel olarak epiwax ağda dört çeşide ayrılır. Bunlar normal ciltler, peeling etkisi, hassas ciltler ve hassas bölgeler şeklinde birbirinden ayrılır. Peeling etkisi bulunan ağda siyah ağda olarak da bilinir. Bu ağda aynı zamanda ciltteki batıklara ve ölü derilere karşı da fayda sağlar. Normal ciltler için kullanılan ağda ise sarı ağda olarak isimlendirilir. Bu ağdanın özelliği ise sert tüylere karşı kullanımda istenilen sonucu vermesidir. Eğer beyaz tene sahip olanlar bu ağdalardan satın almak istiyorsa mor ağda onlar için idealdir. Hassas ciltler için uygun olan bu ağda vücutta tüm bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Epiwax ağdanın dördüncü ve son çeşidi ise pembe pudralı ağdadır. Hassas bölgelere kullanım için uygun olan bu ağda özellikle yüz bölgesi ve genital bölge için uygundur. Epiwax ağda satın alacakların bu bilgileri göz önünde bulundurmaları fayda sağlar.

Epiwax Ağda Hakkında

Epiwax kullanmadan önce ısıtıcı ile iyice ısıtılmalı ve krem kıvamına getirilmelidir. Bu ağdayı kullanırken herhangi bir beze ya da benzer bir malzemeye ihtiyaç yoktur. Ağdanın en güzel hali olarak da ifade edilen bu ağda kullanan kişiye herhangi bir acı hissettirmez. Aynı zamanda içerisinde şeker olmaması sayesinde kullanılan bölgede yapışkanlık hissi bırakmaz, sürülen bölgeden soyularak çıkarılır. Ürün Türkiye resmi sitesi için web adresinden yararlanabilirsiniz. Tüm beden için Epi wax yapılacaksa bu durumda iki adet tek seans kullanım yeterli olmaktadır.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.