Dolar 34,2743
%0.07
Euro 37,4132
%0.06
Altın 2.919,230
%0.06
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eraslan: Yeni anayasa ile ilgili talepler var

Eraslan: Yeni anayasa ile ilgili talepler var

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Başkan Vekili Sibel Eraslan, çözüm sürecine ilişkin edindiği izlenimleri anlattı. Eraslan, dinledikleri insanların yeni anayasaya ilişkin taleplerinin olduğunu dile getirdi.Akil İnsanlar heyetinin Başbakan...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 19:58
Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Başkan Vekili Sibel Eraslan, çözüm sürecine ilişkin edindiği izlenimleri anlattı. Eraslan, dinledikleri insanların yeni anayasaya ilişkin taleplerinin olduğunu dile getirdi.

Akil İnsanlar heyetinin Başbakan ile görüşmesi Dolmabahçe çalışma ofisinde başladı. Değişik bölgelerden sorumlu Akil İnsanlar heyetinin başkanları, başkanvekilleri ve sekreterleri ofise giriş yaptıkları sırada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Sibel Eraslan, insanların söz konusu süreçte barışa ve umuda güvenmek istediğini belirtti.Yeni anayasaya ilişkin insanların taleplerinin bulunduğunu anlatan Eraslan, Başbakan ile görüşmelerinde bu tür konuları dile getireceklerini ifade etti.
Öte yandan Eraslan'ın elindeki valiz ile ofise gelmesi dikkat çekti. Eraslan'ın Bingöl'e gideceği için valizi ile geldiği öğrenildi.

Başbakan ile Akil İnsanlar heyetinin toplantısı basına kapalı devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.