Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erbakan: “İktidar Amerikan tetikçiliğine terfi etmeye çalışıyor.”

Erbakan: “İktidar Amerikan tetikçiliğine terfi etmeye çalışıyor.”

Saadet Partisi İzmir İl Divan Toplantısı il binasında yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve aynı zamanda İzmir İl Sorumlusu olan Dr. Fatih Erbakan katıldı.

  • Ege Postası
  • 22.11.2012 - 12:05
İZMİRİl divan toplantısında il başkanı, tüm ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.

İl Başkanı Av. Bayram SAKARTEPE, il binasındaki yaptığı konuşmada, Filistin’de büyük bir zulüm yapıldığını, oradaki kardeşlerimizin katledildiğini söyledi. Bu Siyonist katliamı şiddetle kınadıklarını belirten SAKARTEPE, “Sadece Filistin’de değil, Suriye’deki kardeşlerimize ve dünyanın her tarafında zulme uğramış bütün Müslümanlara zaferleri için dua ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve aynı zamanda İzmir İl Sorumlusu olan Dr. Fatih ERBAKAN ise yaptığı konuşmada, dünya Siyonizm’inin sömürge ve kölelik sisteminin bütün hızıyla ülkemizde de sürdürüldüğüne şahit oluyoruz diyerek Milli Görüş hareketinin en önemli hedeflerinden biri olan zulmün ve çifte standardın yerine adaletin sağlanması gerektiğini söyledi.

Gazetelerde, televizyonlarda gayet açık bir şekilde görülen, vatandaşın ilacından bile keserek, nereden ne para toplayabiliriz, vatandaştan ne alabiliriz onun hesabını yapan bir hükümetle karşı karşıya olduklarını belirten ERBAKAN, sözlerine şöyle devam etti: “ Ak Parti hükümeti sineğin yağını hesap ederek bu milletten nasıl vergi toplarım diye formül üretiyor. Maliye Bakanlığı bu sene geçen seneye oranla 10 milyar TL fazla vergi toplayacaklarını açıklıyor. Zaten dünyanın en acımasız vergilerini topluyorlardı. Sadece vergilerle değil zamlarla da bu millet eziliyor.

Her zaman ifade ediyoruz,  54. Erbakan Hükümeti’nin büyük şampiyonlukları var diye. Fakat bu hükümetinde dünya şampiyonlukları var. Sadece Erbakan Hükümeti’nin şampiyonlukları yok. Bunların dünya şampiyonlukları da benzin mazot fiyatındaki dünya şampiyonluğu. Dünyanın en pahalı benzinini mazotunu bize veriyorlar, bunlarında yüzde yetmiş beşini vergi olarak geri alıyorlar. Bununla da yetinmeyip elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar gerçektende inanılacak gibi değil. Yüzde otuz zam yapıyorlar, bu kış geçen kışa göre yüzde altmış zam yapılmış oluyor. El insaf demekten başka çaremiz yok.”

İktidarın dış politikadaki tutumuna da değinen ERBAKAN, “Şu anda iktidarda bulunanların dış politikadaki acıklı hallerini görüyorsunuz. Bunların dış politikaları Amerika’nın, İsrail’in ve AB’nin Orta Doğu’da ki postacılığını yapmaktan başka bir şey değil. Amerika’nın dış işleri bunların koltuğunun altına hangi dosyayı sıkıştırıyorsa, bunlar dosyayı alıp koşup Esat’a, Kaddafi’ye, Saddam’a götürüyorlardı. Başka bir şey yaptıkları yoktu. Amerikan postasında bu sene işi daha ileriye götürdüler, Amerikan tetikçiliğine terfi etmeye çalışıyorlar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.