Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erbakan İzmir'de anıldı

Erbakan İzmir'de anıldı

Eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan, vefatının yedinci yılında İzmir'de gerçekleşen programda anıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, “Erbakan Hoca muazzam bir çalışma azmi ve gayretine sahipti. Meselelerin çözümü için gece gündüz dinlemeden, netice alana kadar çabalardı" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2018 - 11:16

"Erbakan Haftası" etkinlikleri kapsamında, SP İl Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen programa katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Erbakan’ın özelliklerini anlattı. Ağdağ, Erbakan'ın en önemli özelliklerinden birinin zekası olduğunu belirterek, sonuç odaklı çalıştığını anlattı.

Ağdağ, "Bütün başarılarını mücadele, azim, inanç ve gayretle elde etmiştir. Önemli bir duruşu, sağlam bir mayası vardı. Uzlaşma anlayışına inanırdı. Bizlere iki önemli şeyi sonuna kadar öğreterek gitti. Dünya bir imtihan dünyasıdır. Hak ve batıl mücadelesi vardır" dedi. Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş ise Necmettin Erbakan'ın Türkiye için bir milat olduğunu vurgulayarak, Müslümanların yenilmişlik psikolojisini Erbakan'ın siyasete girmesi ile atlattığını söyledi. İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan ise, "O, savunan adamdı. O, her zaman haklı çıkan adamdı. O, adam gibi adamdı" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.