Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erciyesspor’un antrenman sahası yerden ısıtmalı yapılacak

Erciyesspor’un antrenman sahası yerden ısıtmalı yapılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeniköy mahallesinde yer alan ve Erciyesspor Kulübünce antrenman sahası olarak kullanılan çim sahanın yerden ısıtmalı olarak yenileneceğini açıkladı. Başkan Memduh Büyükkılıç,...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:07
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeniköy mahallesinde yer alan ve Erciyesspor Kulübünce antrenman sahası olarak kullanılan çim sahanın yerden ısıtmalı olarak yenileneceğini açıkladı.

Başkan Memduh Büyükkılıç, sahada yapılacak çalışma ile yapılacak olan ısıtma sisteminin kışın zeminde buzlanma ve çim hasarının önleneceği ayrıca çim bozulmasından dolayı oyuncuların sakatlanmalarının da önüne geçileceğini söyledi.

Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Melikgazi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Spor yatırımlara büyük önem veriyoruz. Kayseri Erciyesspor Kulübü tarafından antrenman sahası olarak kullanılan çim saha tamamen sökülerek zemin sertleştirilmesi yapılacaktır. Zemine daha sonra yerden ısıtma sistemi ile otomatik sulama sistemi döşenecektir. Zeminde beşik çatı sistemi oluşturulacak, drenaj sistemi tamamen yenilenerek eğimler ortadan kaldırılacaktır. Bu çalışma ile 12 ay, 365 gün çim saha her zaman hazır olacaktır." dedi.

Memduh Büyükkılıç, yerden ısıtma sistemi, otomatik sulama ve drenaj çalışması işinin 05 Ağustos 2013 günü yapılacak ihale ile yaptırılacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.