Dolar 34,2737
%0.09
Euro 37,6516
%0.14
Altın 2.907,450
%-0.07
Bist-100 9.113,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ercüment Sunter: Faul problemi bizi etkiledi

Ercüment Sunter: Faul problemi bizi etkiledi

Ercüment Sunter, Khimik Yuzhne maçına ilişkin değerlendirmede bulundu. Aykon TED Ankara Kolejliler Antrenörü Ercüment Sunter, Khimik Yuzhne maçına ilişkin, "Maçın başında oyun kurucularımızın faul problemine girmesi ve yeterli performans...

  • Ege Postası
  • 17.10.2013 - 00:27
Ercüment Sunter, Khimik Yuzhne maçına ilişkin değerlendirmede bulundu. Aykon TED Ankara Kolejliler Antrenörü Ercüment Sunter, Khimik Yuzhne maçına ilişkin, "Maçın başında oyun kurucularımızın faul problemine girmesi ve yeterli performans gösterememeleri nedeniyle organize olamadık." dedi.

Sunter, Eurocup F Grubu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Khimik Yuzhne'ye 84-60 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, iki yıldır Avrupa kupalarına katılmadıklarını belirterek, "İlk başta Eurochallange'a katılma niyetindeydik ancak Eurocup daha kaliteli. Oyuncuların gelişimine katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz için bu kupayı seçtik." diye konuştu.

Khimik Yuzhne'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Sunter, "Geçen yıl Tofaş ile yaptıkları iki maçı da izledik ve oyunlarını gözlemledik. Bugün özellikle maçın başında oyun kurucularımızın faul problemine girmesi ve yeterli performans gösterememeleri nedeniyle organize olamadık. İkinci yarıda savunmamız düştü. Goluboviç hariç kimse etkili olamadı. Önümüzde uzun bir yol var. Kolay bir fikstürümz yok." ifadesini kullandı.

Sunter, toparlanıp daha iyi bir takım olacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.