Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdem: Raporumu sundum zaman gösterecek

Erdem: Raporumu sundum zaman gösterecek

Bayraklı ve Karabağlar’da ilçe teşkilatlarını dinledikten sonra Ankara’ya dönen ve hazırladığı raporu Genel Merkez’e sunan AK Parti Aydın Milletvekili İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem her iki ilçede ortaya atılan “görevden alınacaklar“ iddialara son noktayı koydu. Erdem, “ Şuanda böyle bir görevden alınma söz konusu değil. Neler olacağını zaman gösterecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2012 - 12:43
 EGE POSTASI-AK Parti Genel Merkezi son zamanlarda Bayraklı ve Karabağ ilçe teşkilatlarında yaşanan sıkıntı nedeni ile geçtiğimiz hafta müdahalede bulunmuş, Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem’i İzmir’e göndermişti.Erdem her iki ilçede de ana kademeden meclis üyelerine kadar bir çok çok isimle tek tek görüştükten sonra Ankara’ya dönmüştü. AK Parti Aydın Milletvekili İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem’in İzmir’de günü birlik mesaisinde Bayraklı ve Karabağlar’da yaptığı ‘sorgulama’ Ak Parti kulislerinde her iki ilçeninde başkanı görevden alınacak olarak yorumlanmıştı.

ŞUANDA GÖREVDEN ALMA SÖZ KONUSU DEĞİL
Son günlerde artan Bayraklı ve Karabağlar ilçe başkanlarının görevden alınacak iddialarına Erdem’den açıklama geldi. Egepostası’na açıklama yapan Erdem “Yaşananlar ortada yorum yapmaya gerek yok. Biz çalışmalarımıza devem ediyoruz. Karabağlar ve Bayraklı ilçeleri ile ilgili AK Parti Genel Merkezine gelen şikayetler üzerine iki ilçe teşkilatlarını dinlemem ve burada yaşananları rapor etmem için genel merkez tarafından bana görev verildi. Bayraklı ve Karabağlar’da ilçe teşkilatlarında ana kademe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile teker teker görüşmeler yaptık. Yaptığımız görüşmeler ile sonucunda şikayetleri bir rapor haline getirerek Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bey’e ilettim. Ve kendi izlenimlerimi ve oluşan kanaatimi de rapor halinde getirerek ilettim. Kimsenin polemik yaratmasına gerek yok. İki ilçe ile ilgili kararı genel merkezimiz verecektir. Şu anda herhangi bir görevden alma söz konusu değildir. Burada neler olacağını zaman içerisinde bekleyip göreceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.