Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdemir işçisi 8 metreden düşerek hayatını kaybetti

Erdemir işçisi 8 metreden düşerek hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Mekanik Bakım Müdürlüğü seyyar bakım personeli işçi Resul Aydın (29), Erdemir Malzeme Ambarı’ndaki programlı...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 12:50
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Mekanik Bakım Müdürlüğü seyyar bakım personeli işçi Resul Aydın (29), Erdemir Malzeme Ambarı’ndaki programlı bakım çalışması için kafes içinde vinçle binanın çatısına çıktı. Çatıda yer değiştirmek üzere emniyet kemerini söktüğü sırada dengesini kaybeden işçi, yaklaşık 8 metre yüksekten yere düştü. Ağır yaralı işçi, arkadaşlarının da yardımıyla Erdemir’e ait ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sırasında kalbi duran Yılmaz, yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı.

“DOSTUMU KAYBETTİM”

Olay üzerine Türk Metal Sendikası Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Erdemir’deki bazı müdürler, mühendisler, formenler ve iş yeri arkadaşları hastane önünde bekleyişe geçti. Hastane önünde bekleyen arkadaşlarından aynı zamanda kapı komşusu olan Tayfun Ayan isimli işçi ise ölüm haberini duymasının ardından gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşları tarafından teskin edilmeye çalışılan işçi, “Kapı komşumu, dostumu kaybettim. Benim dostum olamayacak mı'” diyerek ağladı. Ölüm haberi sonrası fenalık geçiren Yılmaz’ın işyeri formeni Yılmaz Kaynak’a ise Erdemir Hastanesi’ne götürülerek sakinleştirici iğne yapıldı.

“SANKİ ECEL ÇEKTİ”

İşe gitmek üzere Alaplı’dan ikamet ettiği evinden çıkan merhum Resul Yılmaz’ın yolda aracının camı patladı. ‘Hayırdır İnşallah’ diyen Yılmaz, aracını onarım için servise bıraktıktan sonra arkadaşının aracına binerek işe geldi. Bu olayı yaşayan arkadaşları, “Arkadaşımız Resul’a sanki ecel ‘gel’ dedi. Allah Ahmet eylesin” dediler.

Hayatını kaybeden işçinin bekar olduğu ve cenazesinin otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.