Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan Leyla Zana'nın görüşme talebine ne yanıt verdi'

Erdoğan Leyla Zana'nın görüşme talebine ne yanıt verdi'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Leyla Zana'nın görüşme talebi oldu. Kabul edip görüşebiliriz

  • Ege Postası
  • 22.01.2016 - 14:43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Leyla Zana'nın görüşme talebi olduğu yönündeki haberleri doğrulayarak: "Kabul edip görüşebiliriz" dedi.

Erdoğan, "Evet bir görüşme talebi oldu. Şu anda arkadaşlarımıza da bu konuyu değerlendiriyoruz. Bu değerlendirme neticesinde, yani kanaatim kabulden yanadır. Kabul edip kendisiyle görüşebiliriz" dedi. 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vefatından 1 gün önce Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul ettiği Mustafa Koç ile neler konuştuğunu açıkladı.

'YAŞA BAKMIYOR, KADER PLANI İŞLİYOR'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mustafa Koç ile Ali Koç’un kendisini ziyaret ettiğini ve görüşmede Koç Grubu’nun savunma sanayine yönelik yatırımlarının konuşulduğunu söyledi ve ekledi:

"Kader planı işliyor. Yaşa falan bakmıyor. Bir gün önce Mustafa Bey ve Ali Bey bendeydiler. Hatta şakalaştık. Kilo verme sürecini paylaştık. Latife yaptık, 'Alkolü azalttın mı' diye. Bunları da konuştuk.

'ŞOKE OLDUM'
Sabah televizyonu açtığımda bu haberi görünce ben şoke oldum. Anında Ali Bey'i aradım. Rahmi Bey de yanındaydı. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Türk sanayisinde ciddi bir performans sergilediler. Çok önemli bir atak vardı. Kendilerine rahmet temennisinden başka bir şey yok."  


Erdoğan, "Gerçekten Türk sanayisinde özellikle son 12-13 yılda Koç Grubu içerisinde ciddi bir performans sergilediler. Çok önemli bir atak, sıçrama grubun içerisinde vardı. Kendilerine rahmet temennisinden başka bir şeyimiz yok. Pazar günü inşallah defnedilecek. Biz de cenaze merasiminde bulunacağız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.