Dolar 32,6605
%0.31
Euro 35,4027
%0.3
Altın 2.505,840
%1.56
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Yavuz Bingöl'ü linç etmek istiyorlar

Erdoğan: Yavuz Bingöl'ü linç etmek istiyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tayyip Bey’in annesine küfredildi, o da Berkin’in annesini yuhalattı. Bu çok insani” dediği için tepki çeken Yavuz Bingöl ile ilgili ilk kez konuştu ve ''Linç etmek istiyorlar'' dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2014 - 15:00
Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şöyle: 
30 Ağustos resepsiyonunda, çok değerli bir sanatçımızla Yavuz Bingöl. Yemen Türküsü'nü birlikte söyledik. Aman Allahım. O sanatçımıza söylemediklerini bırakmadılar. Çözüm süreci toplantısına katıldığı için yapmadıklarını bırakmadılar. Şu anda hala Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtayı kullanıyorlar. Niy? Sen nasıl olur da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yan yana böyle bir resim verirsi? Aynı fotoğraf karesine nasıl girersi? Böyle bir zihniyet olabilir m? Böyle bir baskıcı anlayış olabilir m? Hani siz sanata değer veriyordunu? Hani siz sanatçının yanındaydınız
Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu'
Değerli yazarımız Alev Alatlı’ya da bunu yaptılar. Akil İnsanlar Heyeti’ndeki bir çok sanatçıya da bunu yaptılar
ahmet kaya’nın bu ülkeden mahsun ayrılışıyla yüreğimiz yandı
Çatallarla, porselen tabaklarla neler yaptıklarını, ödül töreninden nasıl kovduklarını hatırlayın.. Ertesi gün her türlü hakaret yazısını yazanlar, şimdi de yazmadım diyenler ruh kök sakat tipler. Hala aynı şeyleri yazıyorlar.

SANATÇILARA SESLENİYORUM: CESUR OLUN 
Bütün sanatçılarımıza açık açık sesleniyorum: Cesur olun. Mahalle baskısına, dayatmalara, tekellerin tuzaklarına karşı cesur olun. Hiçbir sanatçımızın tahkir edilmesine, linç edilmesine, dışlanmasına asla izin vermeyecek, hakkın, hakikatin ve onların yanında dimdik durmayı sürdüreceğiz.(HÜRRİYET)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.