Dolar 34,1843
%-0.06
Euro 37,8762
%0.27
Altın 2.927,670
%-0.06
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan Alex'e duygusal veda

Erdoğan'dan Alex'e duygusal veda

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ile yaptığı görüşmenin sıcak bir ortamda geçtiği ve duygusal anların yaşandığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 11.10.2012 - 10:06

Başbakan Erdoğan , Fenerbahçe 'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza 'yı Dolmabahçe'deki ofisinde kabul etti. Başbakan Erdoğan, 70 dakika süren süren görüşme sonrasında Alex'e sarılarak "Görüşeceğiz tamam mı'" dedi. Alex bunun üzerine "Tamam" yanıtını verdi.

  

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere dün Dolmabahçe'deki başbakanlık ofisine gitti. Alex ile Başbakan Erdoğan arasındaki görüşme 1 saat 15 dakika sürdü.

 

Başbakanın daveti üzerine gerçekleştiği öğrenilen görüşme planlandığı gibi dün saat 16:30'da başladı. 1 saat 15 dakika süren görüşmeye eşi Dianne ile birlikte gelen Alex'in takım elbise giymesi dikkat çekti. Ayrıca Alex'ten bir süre önce de ofise Rıdvan Dilmen geldi.

 

Sıcak bir ortamda zaman zaman duygusal anlar yaşandığı belirtilen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın Alex'i bundan sonrada Türkiye 'de görmekten mutluluk duyacağını söylediği belirtildi. Erdoğan, Alex'e kol düğmesi, eşine şal ve broş ile çocuklarına oyuncak hediye etti. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.