Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brookings Enstitüsü'nde düzenlenen panelde konuşuyor.

  • Ege Postası
  • 31.03.2016 - 20:16
İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Hain saldırıda maalesef 7 Emniyet mensubumuz şehit oldu. Ben hayatını kaybeden polislerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.

Bu saldırılar bizim terörle mücadelemizi kesintiye uğratmayacaktır. Milletimizin desteği ve güvenlik güçlerimizin desteğiyle bu terör belası engelini kaldıracağız.

Terör örgütü köşeye sıkıştıkça kirli yüzünü ifşa etmektedir… Masum insanların kanını akıtan teröristlere “terörist” diyemeyenlerin olduğunu görüyoruz.

Çeşitli kılıflar altında himaye gören terör, maalesef aldığı bu cesaretle ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef almayı sürdürüyor. Bizim, buna tahammülümüz kalmamıştır.

Bu saldırıların, Avrupalı ülkeler başta olmak üzere tüm dünyanın PKK terör örgütünün ve uzantılarının geçek yüzlerini görmelerine vesile olmasını diliyorum.Etrafımızdaki krizler bizim insan odaklı politikamıza engel olmadı ve de olmayacak. 2000'li yıllara dış yardım alan bir ülke olarak girmiştik. Bugün Türkiye milli gelirine göre insani yardımda dünya lideridir.

ABD ile önemli meselelerde işbirliği içerisindeyiz. Bu işbirliğinin canlı ve dinamikl tutulmasını istiyoruz. Bazı meselelerde görüş ayrılıkları olabilir.

Türkiye'nin öncelikli sorularının başında terör eylemleri ve sınırımızdaki insani kriz geliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.