Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan duyurdu: Silahlı saldırganlardan biri yakalandı

Erdoğan duyurdu: Silahlı saldırganlardan biri yakalandı

AK Partili Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına silahlı saldırı düzenlenmiş bir kişi ağır yaralanmıştı. Polis ekiplerinin zanlıları yakalamak için yaptıkları çalışmalar sonucunda bir kişi yakalandı. Zanlılardan birinin yakalandığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.

  • Ege Postası
  • 11.02.2024 - 14:34
  • Güncelleme: 11.02.2024 - 15:05

Dün, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki Kanarya Mahallesi'ndeAK Parti'nin seçim çalışması yaptığı noktaya silahlı saldırı düzenlemiş, zanlılar kaçmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda bir kadının ağır yaralandığını belirtirken, soruşturmanın sürdüğünü açıklamıştı. Polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlatmıştı.

ERDOĞAN BİR KİŞİNİN YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitingde soruşturmaya dair son bilgiyi aktardı.

Erdoğan, "İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Bir tanesi yakalandı. Diğerlerini de inşallah yakalayacağız." dedi.

Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.