Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın kirli çamaşırları döküldü mü'

Erdoğan'ın kirli çamaşırları döküldü mü'

İsviçre'den gizli hesapların listesini alan Almanya'nın Erdoğan'ın 'çok özel' sırlarına da ulaştığı öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 10:03
İSTANBUL- İsviçre'den gizli hesapların listesini alan Almanya'nın Erdoğan'ın 'çok özel' sırlarına da ulaştığı öne sürüldü.
İs’­viç’­re ban’­ka’­la’­rın’­dan giz’­li he’­sap’­la’­rın lis’­te’­si’­ni alan Al’­man Hü’­kü’­me’­ti’­'nin, Baş’­ba’­kan Er’­do’­ğa’­n'’­a ait ol’­du’­ğu ile’­ri sü’­rü’­len bil’­gi’­le’­re ulaş’­tı’­ğı id’­di’­a edi’­li’­yor. Tür’­ki’­ye’­'de ik’­ti’­dar’­la kav’­ga’­ya gi’­ren Gü’­len Ce’­ma’­ati'’­nin, bu bil’­gi’­le’­rin pe’­şi’­ne düş’­tü’­ğü öne sü’­rü’­lü’­yor.
Bir sü’­re ön’­ce or’­ta’­ya dö’­kü’­len Wi’­ki’­Le’­aks bel’­ge’­le’­rin’­de, "Er’­do’­ğa’­n'’­ın İs’­viç’­re'de 8 ay’­rı he’­sa’­bı va’­r" id’­di’­ası or’­ta’­ya atıl’­mış ve bu he’­sap bil’­gi’­le’­ri’­ni içe’­ren CD'’­nin Al’­man’­la’­r'’­ın eli’­ne geç’­ti’­ği öne sü’­rül’­müş’­tü. Ce’­ma’­ate ya’­kın ba’­zı kay’­nak’­lar, "C’­D'’­de’­ki çok özel bil’­gi’­ler Mer’­ke’­l'’­in de eli’­ne geç’­miş du’­rum’­da. Er’­do’­ğan, 2008'de’­ki Lud’­wigs’­ha’­fen yan’­gı’­nın’­da Al’­man’­ya’­'yı ağır şe’­kil’­de suç’­la’­ya’­cak’­tı. An’­cak, CD ha’­tır’­la’­tıl’­dı, sus’­tu’­" yo’­ru’­mun’­da bu’­lu’­nu’­yor.
İhbar yarışı
İs’­viç’­re, AB'’­nin de bas’­kı’­sıy’­la ban’­ka’­cı’­lık sis’­te’­mi’­ni yu’­mu’­şa’­tıp hü’­kü’­met’­ler açı’­sın’­dan bil’­gi alı’­nır ha’­le ge’­tir’­miş’­, yak’­la’­şık iki yıl ön’­ce, Eu’­ro/Do’­lar mil’­yo’­ner’­le’­ri’­nin he’­sap’­la’­rı’­nı içe’­ren CD'’­yi Al’­man ma’­kam’­la’­rı’­na tes’­lim et’­miş’­ti. Al’­man Hü’­kü’­me’­ti, 1999'dan 2011'e ka’­dar tu’­tu’­lan he’­sap’­la’­rın bu’­lun’­du’­ğu CD'’­ye da’­ya’­na’­rak, ver’­gi ka’­çı’­ran zen’­gin’­le’­ri tek tek tespit etti. Hü’­kü’­me’­tin tav’­rı kar’­şı’­sın’­da mil’­yo’­ner’­ler ken’­di’­le’­ri’­ni ih’­bar et’­ti.(Gerçekgündem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.