Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ertuğrul Sağlam: Maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz

Ertuğrul Sağlam: Maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, fikstürlerinin ilk 7 haftasının kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da bunu avantaja çevirmek istediklerini söyledi.     Yeni sezonun fikstürünün çekildiğini hatırlatan...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 18:19
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, fikstürlerinin ilk 7 haftasının kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da bunu avantaja çevirmek istediklerini söyledi.
    Yeni sezonun fikstürünün çekildiğini hatırlatan Sağlam, " İlk 7 hafta kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da, bu maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz. Fikstürü kendi açımızdan olumlu buluyorum. Camiamız hiç merak etmesin, onlara her zaman koşan, mücadele eden, maçın sonuna kadar maçı bırakmayan, kazansa da kaybetse de oyunuyla taraftarımızı mutlu edecek bir Eskişehirspor izlettireceğiz." ifadesini kullandı.
    Avusturya kampı sırasında oynayacakları maçlarla birlikte takviye ihtiyacı olduğunun görülmesi halinde bu durumu yönetim kurulunu bildireceklerini kaydeden tecrübeli hoca, şunları kaydetti:    
    "Şu gerçek ki geçen sene ligi üstümüzde bitiren bütün takımlar kadrolarını güçlendirdiler. Bizim de takviye yapmamız gerekecektir. Avusturya kampında oynayacağımız 5 hazırlık maçı ile bütün oyuncularımızı görüp lige hazırlanacağız. Bu hazırlık maçları futbolcularımızın maç atmosferlerindeki durumlarını da ortaya çıkaracak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.