Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzincan Gençlik Merkezi paintball turnuvası düzenledi

Erzincan Gençlik Merkezi paintball turnuvası düzenledi

Erzincan Gençlik Merkezi, Gençlik Haftası kapsamında paintball turnuvası düzenledi. İlk kez paintball oynayan gençler, yaptıkları gösterilerle seyircilere heyecanlı anlar yaşattı. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı...

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 12:21
Erzincan Gençlik Merkezi, Gençlik Haftası kapsamında paintball turnuvası düzenledi. İlk kez paintball oynayan gençler, yaptıkları gösterilerle seyircilere heyecanlı anlar yaşattı. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, bir haftaya yayılarak gençlerin birçok faaliyete katılması sağlanacak. Bayram dolayısıyla 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları, Erzincan’da üniversite öğrencilerinin paintball turnuvasıyla devam ediyor. Buğdaylı köyü mevkisindeki paintball alanında öğrenciler, heyecanlı ve adrenalin dolu dakikalar yaşadı.

Turnuvaya katılan Erzincan Üniversitesi öğrencileri, ilk defa oynadıkları paintballun çok eğlenceli olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu da, “15 Mayıs’tan itibaren başlattığımız etkinlikler, gerek kültürel gerek sosyal gerekse sportif olarak yoğun bir şekilde devam ediyor. Amacımız, bu haftayı gençlerimizle birlikte çok yoğun ve eğlenceli bir şekilde geçirmek. Paintball il birinciliği turnuvası düzenledik. Gençlerimizden yoğun bir talep oldu, yaklaşık 20 takım katıldı. Çok zevkli müsabakalar geçiyor. Diğer etkinliklerimiz de devam ediyor ama Hatay Reyhanlı'daki terör saldırısından dolayı eğlence tarzı bütün faaliyetlerimizi iptal ettik.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.