Dolar 34,1920
%-0.09
Euro 37,4800
%0.01
Altın 2.885,520
%0.55
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzincan'da ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir Projesi' sona erdi

Erzincan'da ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir Projesi' sona erdi

Erzincan Valiliği Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir’ projesi sona erdi. Proje kapsamında operatörlük kursuna katılan toplam 53 kişiye düzenlenen törenle belgeleri verildi. Merkez...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 13:51
Erzincan Valiliği Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir’ projesi sona erdi. Proje kapsamında operatörlük kursuna katılan toplam 53 kişiye düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen ve 30 Ekim 2012'de başlayan ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir’ projesinin kapanış töreni Polisevi'nde yapıldı. Törene, Erzincan Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Özel İdare Genel Sekreteri Saim Sezer, İl Genel Meclisi Üyeleri ve kursiyerler katıldı. İki ayrı kurs şeklinde düzenlenen ve İş-Kur’a kayıtlı toplam 53 kişinin katıldığı projede, kursiyerlere iş makinesi kullanımı ile ilgili olarak, 22 saat teorik, 50 saat uygulamalı eğitim verildi.

Projenin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Vekili Abdullah Çiftçi, projenin genel amacı hakkında şu bilgileri verdi:“Hedefimiz, kahvehanelerde vakit öldüren, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak, yeteneklerini geliştirmelerine imkan vermek, mesleki bilgi ve beceri kazandırmak, ilde istihdam açığı bulunan ve ihtiyaç duyulan sektörler için nitelikli insan gücü yetiştirmektir. Amacımız; merkeze bağlı köylerde mesleki eğitim görme imkanı bulamayan çiftçilik dışında hiçbir uğraşı ve geliri olmayan, öğrenmeye istekli kişiler için bu proje geliştirilerek uygulanmaya konulmuştur. Erzincan Sosyal Destek Programlarına çok ciddi destekler vermiştir ve vermeye de devam ediyor.”

38 bin TL bütçeli ‘Dikkat İş Makinesi Çıkabilir’ projesi kapsamında, kursu başarı ile tamamlayan 53 kursiyere sertifikaları Vali Vekili Abdullah Çiftçi ve protokol mensupları tarafından verildi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.