Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzincan’da Ramazan geceleri farklı etkinliklerle dolu dolu geçiyor

Erzincan’da Ramazan geceleri farklı etkinliklerle dolu dolu geçiyor

Erzincan’da Ramazan geceleri, düzenlenen farklı organizasyonlar ve etkinlikler ile dolu dolu geçiyor. Belediye tarafından haftada üç gün düzenlenen Şehr-i Can’da Ramazan Akşamları programı, farklı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yüzlerce...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 22:24
Erzincan’da Ramazan geceleri, düzenlenen farklı organizasyonlar ve etkinlikler ile dolu dolu geçiyor. Belediye tarafından haftada üç gün düzenlenen Şehr-i Can’da Ramazan Akşamları programı, farklı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yüzlerce Erzincanlının izlediği programda, belediye mehteran ve tasavvuf müziği ekibi aynı sahnede yer aldı. Mehter ve tasavvuf ekibinin söylediği bir birinden güzel ilahiler, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve yüzlerce Erzincanlının katıldığı ‘Şehr-i Can’da Ramazan Akşamları’ programı geç saatlere kadar devam ederken, vatandaşlar Ramazan akşamlarının manevi havasını teneffüs etti.

Erzincan’da Ramazan akşamlarının farklı programlar ile renkli bir şekilde sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Yüksel Çakır, “Ramazan geceleri hemşehrilerimizin büyük destekleriyle birlikte, katılımlarıyla birlikte dolu dolu geçiyor. Özellikle geçmişte yaşanmış olan Ramazan gecelerini tekrar yad etmek ve bu anlamda geçmişle gelecek arasında köprü kurmaya çalışıyoruz. İstiyoruz ki evlatlarımızın zihinlerinde bu tür geceler ve bu tür anılar kalsın.” açıklamasında bulundu.

ERZİNCAN BİRLİK VE BERABERLİKTE MODEL OLUŞTURUYOR

Programlara katılan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, “Şehri Can’da Ramazan bir başka geçiyor. Erzincan’daki vatandaşlarla bu manevi coşkuyu birlikte yaşıyoruz. Gerçekten geçen 15 gün içerisinde Erzincan Ramazan’ı dolu dolu yaşıyor. Birlik, beraberlik mesajları veriyor. Ve bu anlamıyla da gerçekten Erzincan bir model oluşturuyor. Bundan sonraki günlerde bu birliğin, bu coşkunun artarak devam edeceğini temenni ediyorum. Evlerde, mahallelerde ayrı bir gerçekten Ramazan’ın bolluğu ve bereketi var. Diliyoruz ki Ramazan’ın bu bolluk bereket ayı ülkemize, Erzincanımıza önümüzdeki günlerde inşallah hayırlı günlere vesile olur diye temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Şehr-i Can’da Ramazan Akşamları programına katılan Erzincanlılar, çok coşkulu bir Ramazan ayı kutladıklarını ve düzenlenen programı beğenerek izleyerek, Ramazan ayının manevi duygularını hissettiklerini belirttiler.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.