Dolar 34,0710
%0.03
Euro 38,0761
%0.45
Altın 2.821,860
%0.68
Bist-100 9.877,00
%1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum Bölge Gıda Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi

Erzurum Bölge Gıda Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi

Erzurum'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü hizmet binasında açılan teşhir ve satış mağazasında, kooperatif ve iştiraklerinin ürettiği kaliteli ve güvenli gıda ürünleri satışa sunuldu. Tarladan tüketiciye aracısız hizmet...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 16:19
Erzurum'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü hizmet binasında açılan teşhir ve satış mağazasında, kooperatif ve iştiraklerinin ürettiği kaliteli ve güvenli gıda ürünleri satışa sunuldu.

Tarladan tüketiciye aracısız hizmet sunulduğunu belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Ömer Efe, "Tarım Kredi Kooperatifleri ve iştiraklerinin ürettiği gıda ürünleri tüketicinin ayağına geldi. Kaliteli ve güvenli gıda ürünlerini almak isteyenleri Tarım Kredi'ye davet ediyorum. Ürünlerimizden herkesin memnun kalacağına inanıyorum." dedi.

        Ürünlerin tanıtımı için bastırılan el broşürlerinin kamu kurumları ile diğer kuruluşlara dağıtıldığını ifade eden Efe, "Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak Tarım Kredi ve iştiraklerinin ürettiği gıda ürünlerini tanıtmaktır. Bizim burada amacımız kar değil, kaliteli hizmeti ortaklarımızın ayağına getirmektir. Tarım Kredi Kooperatifleri zor günlerinde hep çiftçinin yanında oldu ve olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.