Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum'da 5 bin kişiye Kutlu Doğum aşı ikram edildi

Erzurum'da 5 bin kişiye Kutlu Doğum aşı ikram edildi

Erzurum Palandöken İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla cuma namazı sonrası Solakzade Camii'nde vatandaşlara Kutlu Doğum aşı ikram etti. Cami cemaati yanı sıra yoldan geçen vatandaşlar da dahil olmak üzere yaklaşık 5 bin...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 17:25
Erzurum Palandöken İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla cuma namazı sonrası Solakzade Camii'nde vatandaşlara Kutlu Doğum aşı ikram etti. Cami cemaati yanı sıra yoldan geçen vatandaşlar da dahil olmak üzere yaklaşık 5 bin kişi aştan yedi.

Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, amaçlarının Kutlu Doğum vesilesiyle insanları bir araya getirmek olduğunu ifade etti. 14-20 Nisan’ın Hazreti Muhammed (sav)’in doğum yıl dönümü olması vesilesiyle Kutlu Doğum Haftası olarak kutlandığına işaret eden Baytar, “Biz de bu kapsamda çeşitli konferanslar düzenledik. Bugün ise okunan hatimlerimizin duası yapıldı. Kutlu Doğum aşı ikramında bulunuldu. Biz 3 bin kişi için hazırlık yapmıştık, ancak iştirak eden herkese yetecek kadar ikramımız oldu.” şeklinde konuştu. Temel amaçlarının toplumu kaynaştırmak olduğuna değinen Baytar, “Toplumun kaynaşması, birliğin, dirliğin sağlanması ve insanların Peygamber sofrasında bir araya gelmesi amaçlandı.” dedi.

Etli pilav, ayran ve lavaş ekmeğinin ikram edildiği Kutlu Doğum aşının dağıtım programına Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.