Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum'da klimalı kapalı durak uygulaması yaygınlaşacak

Erzurum'da klimalı kapalı durak uygulaması yaygınlaşacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait atölyelerde üretilen kapalı ve klimalı durak uygulamasının şehrin genelinde hizmete sokulacağı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ağır kış şartlarının yaşandığı Erzurum'da...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 15:59
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait atölyelerde üretilen kapalı ve klimalı durak uygulamasının şehrin genelinde hizmete sokulacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ağır kış şartlarının yaşandığı Erzurum'da vatandaşların toplu taşım araçlarını beklerken soğuktan mağdur olmasını istemediklerini söyledi. Küçükler, bu amaçla kapalı ve sıcak hava dalgalı otobüs duraklarını şehir merkezine yaymayı hedeflediklerine işaret ederek, "Erzurum'da kış şartları ağır. Halkımızın kışın duraklarda soğuktan etkilenmeyecek şekilde beklemeleri bizim için önemlidir. Kapalı durakların sayısını bu nedenle artıracağız." dedi.

Bir ilki gerçekleştirerek, LCD ekranlı duraklara ayrıca vatandaşların telefonlarını şarj edebilmeleri için iki adet priz konulduğunu aktaran Küçükler, "Durakların içerisinde araç takip sistemi de bulunuyor. Kapalı duraklardaki GPS uygulamasıyla otobüslerin kaç dakikada durakta olacağını haber veren bir sisteme sahibiz. Bizim işimiz, vatandaşlarımızın rahatını düşünerek onlara hizmet etmek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.