Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esed yönetimi, ölen askerlerin cesetlerini kamyonlarla taşıyor

Esed yönetimi, ölen askerlerin cesetlerini kamyonlarla taşıyor

Suriye'de çatışmaların yoğunlaştığı Halep'in Han Asel bölgesinin muhaliflerin eline geçtiği belirtildi. Çatışmalarda ölen 550 Esed askeri Han Asel'e giden Suriye Kızılay’ına ait kamyonlarla taşındı.Muhalifler ile yönetime bağlı...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 15:43
Suriye'de çatışmaların yoğunlaştığı Halep'in Han Asel bölgesinin muhaliflerin eline geçtiği belirtildi. Çatışmalarda ölen 550 Esed askeri Han Asel'e giden Suriye Kızılay’ına ait kamyonlarla taşındı.

Muhalifler ile yönetime bağlı ordu arasındaki çatışmalar ülke genelinde devam ediyor. Ülkenin ikinci büyük kenti olan Halep'in Han Asel bölgesi muhalifler ile Esed ordusu arasında şiddetli çatışmalar yaşandı. Uzun süre devam eden çatışmalarda çok sayıda asker öldürüldü. Sokakların adeta askerlerin cesetleri ile dolduğu Han Asel'de muhalifler Suriye Kızılay'ının askerlerin cesetlerini almalarına izin verdi. Muhalifler, Han Asel'e çağırdıkları Suriye Kızılayı görevlilerine ölen askerlerin ailelerine teslim edilmesi için taşımalarına izin verdi.

Yayınlanan görüntülerde Han Asel'e Suriye Kızılay'ına ait çok sayıda kamyonun gittiği görülüyor. Kızılay ekipleri sokaklarda bulunan asker cesetlerini tek tek toplayarak kamyonlara yüklüyor. Kamyonlara üst üste istiflenen asker cesetlerine, görevlilerin gerekli hassasiyeti gösterilmemesi dikkat çekiyor. Toplanan cesetler, daha sonra oluşturulan konvoy eşliğinde yönetimin kontrolündeki bölgelere taşınıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.