Dolar 34,2715
%0.31
Euro 37,4706
%-0.14
Altın 2.900,550
%0.39
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esentepe Mahallesi'nde doğalgaz çalışmaları başladı

Esentepe Mahallesi'nde doğalgaz çalışmaları başladı

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Esentepe Mahallesi'nde doğalgaz dağıtım şebekesi için çalışmalara başlanacağını bildirdi.Yusuf Alemdar, Esentepe'de gerçekleştirilecek doğalgaz çalışmalarıyla ilgili Sakarya Büyükşehir...

  • Ege Postası
  • 01.06.2013 - 16:39
Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Esentepe Mahallesi'nde doğalgaz dağıtım şebekesi için çalışmalara başlanacağını bildirdi.

Yusuf Alemdar, Esentepe'de gerçekleştirilecek doğalgaz çalışmalarıyla ilgili Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Toçoğlu, Serdivan'ın hızla geliştiğini ifade etti. Esentepe bölgesinin de doğalgaza kavuşacağını kaydeden Toçoğlu, "29 Ekim’de Esentepe’de yaşayan vatandaşlarımız doğalgaz kullanmaya başlayacak." dedi.

Doğalgaz dağıtım şebekesi için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Yusuf Alemdar ise şu bilgileri verdi: "Kırcaali Caddesi’nden başlayıp Esentepe - üniversite bağlantısını kapsayan alanda 650 abonelik doğalgaz çalışmasını başlatıyoruz. En kısa sürede bu çalışmamızı sonlandıracağız. İnşallah, Esentepemiz de doğalgaza kavuşacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.