Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esenyurt, bir anaokulu daha kazandı

Esenyurt, bir anaokulu daha kazandı

Esenyurt özel eğitim yatırımcıların da odak noktası oldu. Güzelyurt Mahallesi, Selinevler Sitesi’nde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Parla Anaokulu, 2-6 yaş grubu miniklere eğitim verecek.Esenyurt...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 17:22
Esenyurt özel eğitim yatırımcıların da odak noktası oldu. Güzelyurt Mahallesi, Selinevler Sitesi’nde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Parla Anaokulu, 2-6 yaş grubu miniklere eğitim verecek.

Esenyurt ’ta ilk şubesini açan Parla Anaokulu kurucularından Çiğdem Zabun ve Öznur Kıvanç, eğitime verdiği destekten ve anaokulunun açılışına katılım sağladığı için Kadıoğlu’na teşekkür etti. Kadıoğlu, açılışın ardından miniklerin eğitim alanlarını gezdi. Başarılı öğrencilerin yetişeceğini dile getiren Necmi Kadıoğlu, "Eğitim için emek veren bu genç girişimci ve eğitimci gençleri yürekten kutluyorum. Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır. Parla Anaokulu’nun Esenyurt için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Okula kayıt yaptıran öğrenci velileri Başkan Kadıoğlu ile sohbet ederek, Esenyurt ‘ta eğitim alanlarının çoğalması ve özellikle Esenyurt Üniversitesi'nin kurulmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.