Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşini, kayınpederini ve kayınbiraderini ayaklarından vuran damat kayıp

Eşini, kayınpederini ve kayınbiraderini ayaklarından vuran damat kayıp

Aydın'ın Yukarı Kayacık köyünde, eşi, kayınpederi ve kayınbiraderini av tüfeğiyle ayaklarından vurarak yaralayan H.T., isimli şahıs henüz yakalanamadı. Olay sonrası kaçan H.T'nin yaklanması için başlatılan çalışmalar aralıksız...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 16:00
Aydın'ın Yukarı Kayacık köyünde, eşi, kayınpederi ve kayınbiraderini av tüfeğiyle ayaklarından vurarak yaralayan H.T., isimli şahıs henüz yakalanamadı. Olay sonrası kaçan H.T'nin yaklanması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Dün gece meydana gelen olayda öfkeli damat H.T., barışmak istemeyen eşi Ümmühan T. (36) ve ailesinin önünü, Kanlıdere mevkisinde tüfekle kesmiş, jiple evlerine giden eşi, kayınpederi İbrahim T. (70) ve kayınbiraderi Durmuş T.'yi (47) ayaklarından vurmuştu. İbrahim T. Aydın Devlet Hastanesi'ne, Durmuş T. Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Ümmühan T. ise Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yaralıların tedavisi sürerken öfkeli eş henüz yakalanmadı. Öfkeli eş H.T.'yi yakalama çalışmaları da devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.