Dolar 34,2298
%-0.04
Euro 37,5110
%-0.34
Altın 2.877,000
%-0.34
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eskişehirspor maçına hazırlanan Beşkitaş'a Başkan Orman morali

Eskişehirspor maçına hazırlanan Beşkitaş'a Başkan Orman morali

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a konuk olacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, bugünkü çalışmayı Başkan Fikret Orman da izledi. Siyah - beyazlı ekibin Eskişehirspor maçı hazırlıkları yarın...

  • Ege Postası
  • 03.10.2013 - 15:48
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a konuk olacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, bugünkü çalışmayı Başkan Fikret Orman da izledi. Siyah - beyazlı ekibin Eskişehirspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile oynayacağı maç için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı, Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen de takip etti. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah - beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları, streching, top kontrolü ve pas çalışmaları yapan ekibin antrenmanı dar alanda tek pas ve pres çalışmaları sonrasında yapılan taktik hazırlıkla devam etti. İdman, tam ve yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen ve bireysel hazırlıklarını sürdüren; Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programını uygulayan İsmail Köybaşı, gribal enfeksiyon olan Ramon Motta, boğaz enfeksiyonu olan Hugo Almeida katılmadı. Pas çalışması sırasında belinde ağrı oluşan Sezer Öztürk tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Uğur Boral, Michael Eneramo ve Bruno Dentinho ise takımla çalıştı.

Beşiktaş'ta, Eskişehirspor maçı hazırlıkları yarın saat 11.00’de basına kapalı yapılacak çalışmayla tamamlanacak. Siyah - beyazlı ekip öğleden sonra da Eskişehir’e gidecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.