Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eskişehirspor, yurt dışı kampı için Avusturya yolcusu

Eskişehirspor, yurt dışı kampı için Avusturya yolcusu

Eskişehirspor, Avusturya kampı için yola çıktı. Bir günlük iznin ardından tesislerde toplanan ve akabinde otobüsle İstanbul'a hareket eden Eskişehirspor kafilesi öğleden sonra saat 17.30'da Viyana'ya uçacak. 5 Ağustos tarihine kadar burada...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:17
Eskişehirspor, Avusturya kampı için yola çıktı. Bir günlük iznin ardından tesislerde toplanan ve akabinde otobüsle İstanbul'a hareket eden Eskişehirspor kafilesi öğleden sonra saat 17.30'da Viyana'ya uçacak. 5 Ağustos tarihine kadar burada kalacak takım kadrosunda 31 futbolcu yer alıyor. Eskişiherspor kafilesinde bu sayının kamp dönüşü ise 26'ya inmesi bekleniyor.

Eskişehirspor Avusturya kampı süresince Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda 5’de özel maç oynayacak. Eskişehirspor, 26 Temmuz`da Avusturya takımı Wiener SK ile oynayacağı ilk maçın ardından 28 Temmuz`da Kasımpaşa ile karşılaşacak. Son hazırlık maçını ise 30 Temmuz`da Macar takımı FC Sopron ile oynayacak olan kırmızı - siyahlı ekip ardından da yurda dönecek.

N'DİAYE AVUSTURYA'DA BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İMZAYI ATABİLİR

Eskişehirspor, eski Bursasporlu Alfred N’Diaye'yi renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Sunderland’ın satış listesine koyduğu Fransız futbolcu için Eskişehirspor ısrarcı bir tutum sergiliyor.

Bir süredir devam eden görüşmelerin son aşamaya geldiği bir aksilik olmaması halinde bu isme yönetimin yarın veya 24 Temmuz Çarşamba günü Avusturya’da imza attıracağı iddia edildi. Ayrıca N'Diaye ile Bursaspor'unda yakından ilgilendiği öğrenildi.

TRABZONSPORLU FATİH VE MANİSASPORLU VOLKAN, SAĞLAMIN LİSTESİNDE

Bu arada, Eskişehirspor kalesindeki rekabeti arttırmak için kamp dönüşü revizyona gireceği belirtildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve teknik heyetin Trabzon’dan ayrılmak isteyen Fatih’in yanı sıra Manisa ekibinde forma giyen Volkan Babacan konusunda yönetime teklif yaptığı kaydedildi.

Yönetimin ise şartlar uygun olması durumunda Fatih veya Volkan’ı Eskişehirspor’a almak için çalışma başlatacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.