Dolar 34,2499
%0.03
Euro 37,6470
%0.04
Altın 2.928,780
%0.25
Bist-100 9.138,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaf odalarından sağlık hizmeti protokolü

Esnaf odalarından sağlık hizmeti protokolü

İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası ile İzmir Tuhafiyeciler Odası, üyelerine indirimli sağlık hizmeti vermek için özel bir fizik tedavi merkezi ile protokol imzaladı. Protokol ile 3 odanın üyeleri ve birinci derece yakınları, indirimli sağlık hizmetinden yararlanabilecek.

  • Ege Postası
  • 22.11.2018 - 12:45

İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası ile İzmir Tuhafiyeciler Odası, üyelerine sağlık hizmeti vermek için özel bir fizik tedavi merkezi ile protokole imza attı. Anjiyo hariç fizik tedavi ve kardiyoloji hizmetlerini kapsayan protokol aracılığı ile, 3 odanın üyeleri ve birinci derece yakınları, daha ekonomik şartlarda sağlık hizmeti almaya başlayacak.

Üç odanın toplam 7 bin üyesi bulunduğunu belirten İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mevlüt Turun, "Üyelerimizin birinci dereceden yakınları ile birlikte toplamda 20 bin kişi indirimli sağlık hizmetine kavuşacak. Hem fizik tedavi hem kardiyoloji alanında hastaların iyi bir şekilde tedavi görmeleri için imzalanan bu sözleşmeden dolayı mutluyuz" dedi.

İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın da üyelerinin sağlığını düşünmenin temel amaçları olduğunu söyleyerek, "Onların hem daha ekonomik hem de daha iyi hizmet almalarını sağlamayı hedefliyoruz. Söz konusu sağlık kuruluşunu bizzat gittik, ziyaret ettik. Gerçekten çok temiz ve amacına yönelik bir tesis olduğunu söyleyebilirim. Sağlık adına çok güzel şeyler yapmışlar. Manikür ve kuaför meslek gruplarına sahip üyelerimiz sağlıklı olursa, topluma da sağlıklı hizmet verebilirler" diye konuştu. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.