Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnafa 'festival' müjdesi

Esnafa 'festival' müjdesi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka'nın tüm sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Bostanlı'yı turladı. Dükkanları gezerek esnafın sorunlarını dinleyen Akpınar, zor günler geçiren küçük esnafı yeniden canlandırmak için alışveriş festivalleri düzenleyeceklerini ve pasaj kültürünü yeniden yaratacaklarını müjdeledi. Akpınar ev yemekleri yapan bir dükkanda mantı da açtı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2014 - 10:47
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü saha çalışmalarna Bostanlı'da devam etti. Sokak sokak dolaşan Akpınar, dükkanları gezdi, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Akpınar, ülke ve kent ekonomisinin en önemli ayağını küçük esnafın oluşturduğunu ve işyeri sahiplerinin AVM'lere kurban edilmemesi gerektiğini söyledi.

ESNAFA MÜJDE
En çok şikayet edilen konuların başında gelen otopark, haksız işgaliye ve yanlış otopark sorunlarını çözüme kavuşturmak için projeler hazırladıklarını belirten Akpınar "Esnafın hangi zor şartlar altında çalıştığını biliyoruz, görüyoruz. Her geçen gün sayıları artan AVM ve Outlet mağazalarının arasında yok olmamak için mücadele ediyorsunuz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında esnaf ve küçük işletmeler baş tacıdır. Bu eşitsizlik düzenini hep birlikte kıracağız. Alışveriş festivalleri yaparak vatandaşların ilgisini yeniden mahalle bakkalına, terzisine çekeceğiz. Bunun için sandığa gidin ve oy kullanın" dedi.

MANTI AÇTI
Ev yemekleri satan bir dükkana girerek mantı açan Akpınar, gençler ve yaşlılarla da bol bol sohbet etti. Her vatandaşı tek tek dinleyen Akpınar, kahve ziyaretinde de okey oynayan Karşıyakalılara eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.