Dolar 34,1776
%-0.08
Euro 37,8922
%0.31
Altın 2.923,510
%-0.21
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaftan Başkan Sındır’a sıcak karşılama

Esnaftan Başkan Sındır’a sıcak karşılama

Gediz ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddelerindeki dükkanları teker teker ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır büyük bir sıcaklıkla karşılandı. Sındır, esnafa projelerini ve yaptıklarını anlattı. Öneri, istek ve şikayetleri de alan Sındır, gerekenlerin en kısa sürede yapılması için bürokratlarına talimat verdi

  • Ege Postası
  • 22.11.2012 - 10:56
İZMİR-  İlçe sınırları içindeki tüm mahalleleri belirli aralıklarla sokak sokak gezip projelerini anlatan ve yurttaşların isteklerini dinleyerek gereğinin yapılması için talimat veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır esnafları da ziyaret ediyor. Böylece Bornova’da herkes fikir, öneri ya da isteklerini söyleyerek yönetime doğrudan katılmış oluyor.
Yüzbaşı İbrahim Hakkı ve Gediz Caddesi’ndeki dükkanları teker teker gezen Sındır, esnafın isteklerini dinledi. Biten ve yapımı devam eden projelerle ilgili olarak da bilgiler veren Sındır, yeni sorunları da yerinde tespit etti. Esnafın ifade ettiği konuların çözümü ile ilgili olarak bürokratlarına hemen gerekli talimatları veren Sındır, en kısa sürede sonuç alınmasını da istedi.

Bu arada Sındır, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nde ilginç bir sürprizle de karşılaştı. Kurtuluş Savaşı sonunda İzmir’e Bornova’dan giren süvari birliğinin komutanı olan Yüzbaşı İbrahim Hakkı’nın akrabası Şahap Gürlerle karşılaşan Sındır bir süre sohbet etti.

Bornova’yı birlikte yönetiyoruz
Vatandaşın etkin katılımını öngören yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Sındır, “Mahallelerimizi sokak sokak gezerek orada yaşayanların görüşleri doğrultusunda proje ve hizmetlerimizi oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz. Bu arada esnafımız da bizim için çok önemli. Onları da teker teker ziyaret edip projelerimizi anlatıyoruz. Ayrıca yapılması gerekenler de varsa yerinde görüyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın önerileri de bizim için çok önemli. Onları da değerlendirip gereğini yapıyoruz. Bornova’yı bugüne kadar hep birlikte yönettik ve yönetmeye de devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.