Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ev kadınları aerobik, step ve pilatesi çok sevdi

Ev kadınları aerobik, step ve pilatesi çok sevdi

Futboldan hentbole, cimnastikten tekvandoya çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile yediden yetmişe binlerce Bornovalıya spor yapma imkanı sunan Bornova Belediyesi'nin kadınlara özel spor kursları yoğun ilgi görüyor. 6 merkezde açılan aerobik, step ve pilates kurslarından yüzlerce ev kadını yararlanıyor

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 12:00
İZMİR - Pek çok branşta açtığı kurslar ile binlerce çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunan Bornova Belediyesi, bu alanda kadınları da unutmuyor. 16 yaş üzeri yetişkinler için 6 merkezde açılan aerobik, step ve pilates kursları yoğun ilgi görüyor. Evka3 Kadın Dünyası, Pınarbaşı Eski Nar Kafe, Altındağ Kültür Merkezi, Çamdibi, Işıkkent ve Engelliler Merkezi'ndeki salonlarda verilen kurslardan yüzlerce kadın yararlanıyor.
 
Profesyonel antrenörler tarafından verilen kurslara özellikle ev kadınları yoğun ilgi gösteriyor. Haftanın üç günü birer saat olarak gerçekleştirilen kurslara katılmak isteyenlerin 2 adet fotoğraf, sağlık raporu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile başvuru yapması yeterli oluyor.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kadınların yaşamın her alanında daha etkin olması için çalıştıklarını ifade ederek, "Aerobik, step ve pilates kurslarımız ile kadınlarımıza sadece spor yaptırmayı değil, sosyal alanda daha etkin olmalarını amaçladık. Bu nedenle ev kadınlarımızın kurslara gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti. Her alanda kadın dostu bir kent yaratma hedefiyle çalışmalarımızı daha arttıracağız" diye konuştu.
 
Kahvaltıda buluştular
Bu arada Bornova Belediyesi’nin spor kurslarına katılan kadınlar, Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonununda biraraya geldi. Kadınlara yönelik spor faaliyetleri ile sosyal ve kültürel etkinlikleri daha da artıracaklarını söyleyen Başkan Atila’nın da katıldığı organizasyonun ardından düzenlenen
Homeros Vadisi gezisi büyük ilgi gördü.
 
Bornova’nın gerek çevre ve gerekse de tarihi güzellikler açısından oldukça zengin bir bölge olduğunu hatırlatan Başkan Atila, “Bu alanların başında da Homeros Vadisi geliyor. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışma ile bölge çok uygun bir gezinti alanı oldu. Homeros Vadisi her geçen gün daha fazla insanın dikkatini çekiyor. Biz de bu bölgemizin turizm açısından öne çıkması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.