
Evdeki uyuşturucuyu 'Arya' buldu; 1 tutuklama
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir evde narkotik köpeği 'Arya' ile yapılan aramada çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan Hakan Atakır, tutuklandı.
- Ege Postası
- 19.03.2025 - 11:17
- Güncelleme: 19.03.2025 - 13:35
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Marmaris'in Tepe Mahallesi'nde yaşayan Hakan Atakır'ın piyasaya uyuşturucu süreceği bilgisine ulaştı.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin evinde dün narkotik köpeği 'Arya' ile yapılan aramada 2 kilo 764 gram skunk, 815 gram kubar esrar, 12 kök Hint keneviri, 2 hassas terazi, 2 öğütme aparatı, 6 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 15 parçadan oluşan iklimlendirme ve ışık sistemi ele geçirildi. Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hakan Atakır tutuklandı. (DHA)
Yorum Yazın