Dolar 38,4523
%0.1
Euro 43,7263
%-0.08
Altın 4.054,800
%-1.1
Bist-100 9.388,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eyvah Eyvah'a yoğun ilgi

Eyvah Eyvah'a yoğun ilgi

Ata Demirer'in kaleme aldığı, çekimleri, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde yapılan ve önceki gün vizyona giren 'Eyvah Eyvah 3'ün İzmir galası yoğun ilgi gördü.

  • Ege Postası
  • 03.02.2014 - 10:06
İZMİR- Serinin üçüncü filmi olan ve seyircinin sevgilisi haline gelen Firuzan ve Hüseyin Badem ile Eyvah Eyvah 3'ün İzmir galası yapıldı. Gaziemir Optimum AVM'de yapılan galaya başrolleri paylaşan Demet Akbağ, Ata Demirer ve Özge Borak ile Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıoğlu ve Salih Kalyon ile yönetmen Hakan Algül ve yapımcı Necati Akpınar, katıldı. İzmirliler galaya yoğun ilgi gösterirken film sonunda izleyiciler, film ekibini ayakta alkışladı. Sinemayı dolduranlar, filmde söylenen şarkılara eşlik ederken film sonunda izleyiciler film çok güzel ve komik olduğunu belirtti.

Film sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen ekibe yöneltilen sorulara cevap veren yönetmen Hakan Algül, bundan sonrası için bazı projeler bulunduğunu ama Eyvah Eyvah'ın 4'ncüsünün gelip gelemeyeceği konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğini söylerken, Seyircilerin bir "İzmir" filmi beklentilerinin iletilmesi üzerine İzmirliler olarak bir senaryo yarışması düzenlenmesini istediler. Filmin oyuncuları, İzmir'in kendileri için ayrı bir yer olduğunu dile getirirken salondan aldıkları elektrikten memnun olduklarını belirtti. (DHA)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.