Dolar 34,0663
%0.01
Euro 37,9975
%0.24
Altın 2.803,930
%0.04
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FB yöneticileri statta kilitli kapı krizi yaşadı

FB yöneticileri statta kilitli kapı krizi yaşadı

Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için otobüsle Ankara 19 Mayıs Stadı’na gelen Fenerbahçeli yöneticiler, kilitli kapıda yaklaşık 20 dakika bekledi. Sarı lacivertli yöneticileri taşıyan otobüs planlandığı şekilde...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 20:22
Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için otobüsle Ankara 19 Mayıs Stadı’na gelen Fenerbahçeli yöneticiler, kilitli kapıda yaklaşık 20 dakika bekledi.

Sarı lacivertli yöneticileri taşıyan otobüs planlandığı şekilde Havaş kapısı olarak bilinen yönden stada girmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri kilitli kapıyı açamadıkları için yöneticiler otobüsün içinde uzun süre bekledi. Kapının açılmamasına sinirlenen eski Gaziantepspor Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Celal Doğan otobüsten inerek görevlilere neden kapıyı açmadıklarını sordu. Görevliler de anahtarın başka bir arkadaşlarında olduğunu söylemesi üzerine Doğan iyice sinirlendi. Aramalar neticelisinde anahtar yanında bulunduran görevliye ulaşıldı ve kapı 20 dakika kadar sonra açıldı.

Aralarında Abdullah Kiğılı’nın da olduğu Fenerbahçe yöneticileri uzun bekleyişin ardından stada giriş yapabildi.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için polis ve güvenlik görevlileri geniş tedbirler aldı. Stada giriş noktalarında ve yollarla taraftar grupları titizlikle kontrol edilip, arandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.