Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FILA Yönetim Kurulu'nun toplantısı Macaristan'da sona erdi

FILA Yönetim Kurulu'nun toplantısı Macaristan'da sona erdi

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de toplanan Uluslararası Güreş Federasyonu'nun(FILA) toplantısı sona erdi. Toplantıda, FILA eski teknik kurulu üyesi Önder Yahşi, FILA Protokol ve Şampiyonalar direktörlüğüne getirildi. FILA Başkanı Nenad...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 16:03
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de toplanan Uluslararası Güreş Federasyonu'nun(FILA) toplantısı sona erdi. Toplantıda, FILA eski teknik kurulu üyesi Önder Yahşi, FILA Protokol ve Şampiyonalar direktörlüğüne getirildi.

FILA Başkanı Nenad Lalovic'in yönetiminde toplanan kurul üyeleri, gelen önerileri değerlendirdi. FILA alınan kararların tekrar görüşülüp karara bağlamak için, Ekim ayı sonunda yapılacak olan yönetim toplantısında resmileştireceği belirtildi.

Toplantıda Türkiye’yi sevindirici bir karar da FILA Başkanı Nenad Lalovic'in tarafından alındı. Başkan Lalovic, Toplantıda, FILA eski teknik kurul unda üyesi Önder Yahşi'yi FILA Protokol ve Şampiyonalar direktörlüğüne getirdi. Toplantı sonunda alınan karar Önder Yahşi'ye tebliğ edildi ve resmen görevine başladı.

Türk güreşinin birçok kademelerinde görev alan Önder Yahşi, FILA’nın sürpriz bir şekilde kendisini bu göreve getirmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Organizasyon ve protokol işlerinden sorumlu olan Yahşi, kendisine görevin dün gece resmi olarak tebliğ edildiğini açıkladı. Yahşi, “Çok mutluyum inşallah bu görevim Türk Güreşine bir şeyler katar diye düşünüyorum. FILA'da ki komisyonlarda yaklaşık 16 kişiyiz az bir sayı değil bu. Keşke 26 olsak." diye konuştu.

Türk güreş ailesine seslenen Yahşi, “Başarının sırrı takım olabilmekte. Bu işin alt yapısı bu ve ön önemlisi sorunları hep birlikte çözebilmek. Takım halinde tribünlerde Türk güreşinin arkasında destek olacağız. Hep beraber aynı uçakla gelip aynı uçakla gideceğiz. Herkes aynı mantığı taşırsa inanıyorum ki Türk güreşi değişir." ifadelerini kullandı.

Bu arada FILA Yönetim Kurulu'nda gelen önerilerin, değerlendirilerek Ekim ayında yapılacak olan toplantıda karara bağlanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.