Dolar 34,2597
%-0.03
Euro 37,4804
%-0.04
Altın 2.931,100
%0.1
Bist-100 8.799,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FILA yönetim Kurulu Macaristan’da toplandı

FILA yönetim Kurulu Macaristan’da toplandı

Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) yönetim kurulu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yeni kararlar almak üzere toplandı.    FILA yeni yönetim kurulu yeni Başkan Nenad Lalovic başkanlığında toplanan kurulun toplantısı...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 18:07
Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) yönetim kurulu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yeni kararlar almak üzere toplandı.
    FILA yeni yönetim kurulu yeni Başkan Nenad Lalovic başkanlığında toplanan kurulun toplantısı üçgün sürecek.
    Toplantıda özellikle güreşin yeniden olimpiyatlara alınması, yeni kuralların tartışılması ve gelen önerilerin değerlendirilmesi yapılacak. Toplantıya, Türkiye'den Yönetim kurulu üyesi ve FILA Asbaşkanı Ahmet Ayık, Yönetim kurulu üyesi Rodika Yahşi, Teknik Kurul üyesi Mehmet Akif Pirim katıldı.
    FILA, Olimpiyatlara tekrar alınan güreş'in daha cazip hale getirilmesi, yeni kuralların değerlendirilmesi, yeni projelerin geliştirilmesi, (IOC) Uluslararası olimpiyat komitesine sunulacak olan güreş kuralları ve erkeklerin siklet sayısının 9 veya 10 olması, bayanlarda 4 olan siklet sayısının da 7'ye çıkarılması teklifi, Avrupa’da güreş liginin kurulması, Dünya ve Avrupa güreş şampiyonalarının hepsinin aynı ülkede değil, serbest, grekoromen ve bayan karşılaşmalarının üç farklı ülkede yapılması gündemlerini ele alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.