Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Terim, Romanya'nın galibiyetine ve Caner'in cezasına üzüldü

Fatih Terim, Romanya'nın galibiyetine ve Caner'in cezasına üzüldü

A Milli Futbol Takımı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 9. maçında Estonya'yı 2 - 0 yenerek umudunu sürdürürken, teknik direktör Fatih Terim'i iki husus çok üzdü.Tecrübeli teknik adam Estonya maçının ardından yayıncı kuruluşa...

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 00:10
A Milli Futbol Takımı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 9. maçında Estonya'yı 2 - 0 yenerek umudunu sürdürürken, teknik direktör Fatih Terim'i iki husus çok üzdü.

Tecrübeli teknik adam Estonya maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Romanya'nın 4 - 0'lık Andorra galibiyetine ve gördüğü sarı kart nedeniyle Hollanda maçında cezalı duruma düşen Caner Erkin'e çok üzüldüğünü söyledi.

Fatih Terim, Estonya maçının da istedikleri gibi sonuçlandığını, şimdi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftarın da desteği ile Hollanda'yı ağırlayacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Klasik bir laf ama mühim olan 3 puandı. Gerçekten öyle bir maçtı. Başka hiçbir krediniz yok. Takım olarak canlı ve oyunu kontrolü altına alan bir takım olduk. Şimdi Romanya haberini aldık 4-0. Hollanda'yı da takip ediyoruz. Fenerbahçe Stadı'nda seyircimizle beraber bu play-off'u istiyoruz. Bütün ülke olarak istiyoruz.

Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Çok dişli, çok önemli bir takımla oynayacağız ama işi basite indirgersek kazanmamız lazım. Hollanda'nın bu gece ne yaptığını hepimiz gördük. Ona göre düşünüp oynamalıyız."

CANER İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM

Karşılaşma öncesinde 7 oyuncusunun ceza sınırında olduğunu, bunlardan birini Caner'i kaybettiklerini de belirten Terim, "Caner için çok üzgünüm. Cezalı duruma düşmesine çok üzüldüm. Burak'ın gol atmasına sevindim. Epeydir gol atamadı. Umut'la beraber işlerini yaptılar." diyerek şunları söyledi:

"Şimdi bize sevinç çok kısa. Allah nasip ederse salı günü hepimizin play-off'u kutladığı bir gün olur. Ülke bu milli takımı sevdi. Taraflı tarafsız herkesin forması kırmızı-beyaz olmalı. Taraftarlarımız oyuncularımızın yanında olursa her şey daha kolay olur. Felaket bir stresli bir atmosfer. Çocukların yaptığı iş zor. Şimdi halimize şükredelim. Hiçbir iddiamız olmadan Romanya maçına çıkmak da vardı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.