Dolar 34,2970
%0.38
Euro 37,5242
%0.01
Altın 2.916,690
%0.95
Bist-100 9.018,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Terim'siz Galatasaray, Rize önünde galibiyet arıyor

Fatih Terim'siz Galatasaray, Rize önünde galibiyet arıyor

Galatasaray, salı günü teknik direktör Fatih Terim'in yönetim tarafından görevinden alınmasının ardından kendi sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Salı akşamından beri çalkantılı günler geçiren ve teknik direktör arayışlarının...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 18:37
Galatasaray, salı günü teknik direktör Fatih Terim'in yönetim tarafından görevinden alınmasının ardından kendi sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor.

Salı akşamından beri çalkantılı günler geçiren ve teknik direktör arayışlarının sürdüğü takımda, bugünkü maç kazanılarak çarşamba günkü Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus maçına moral bulmanın hesapları da yapılıyor.

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından takımı yardımcı antrenörler Çaykur Rizespor maçına hazırlamıştı. Zorlu Çaykur Rizespor maçı öncesinde Galatasaray'da kart cezalısı Melo ile sakatlığı süren Hamit Altıntop bu karşılaşmada görev yapamıyor.

Antrenör Claudio Taffaerel, Beşiktaş maçında oldukça iyi bir oyun ortaya koyan Bruma'yı ilk onbirde sahaya sürdü. Sarı-kırmızılı takımda yabancı oyunculardan Chedjou, Eboue ve Riera tribüne gönderildi. Yabancı oyunculardan Amrabat ise yedekler arasnıda oturdu.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Ali Palabıyık, Cem Satman, İsmail Şencan
Galatasaray: Muslera, Sabri, Dany, Semih, Hakan Balta, Bruma, Selçuk, Engin, Sneijder, Drogba, Burak
Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Koray, Sezer, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Tevfik, Cernat, Sercan Kaya, Kweuke

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.