Dolar 34,1091
%0.07
Euro 37,9838
%0.22
Altın 2.817,760
%0.05
Bist-100 9.780,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenerbahçe Yönetim Kurulu olağan üstü toplantısı sona erdi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu olağan üstü toplantısı sona erdi

Aykut Kocaman’ın istifası sonrası Fenerbahçe kulüp binasında yönetim kurulu ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, kulüpten ayrıldı.Bugün Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 18:40
Aykut Kocaman’ın istifası sonrası Fenerbahçe kulüp binasında yönetim kurulu ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, kulüpten ayrıldı.

Bugün Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları sonrası kulüp binasında bir araya gelerek toplantı yapan sarı – lacivertli kulüp yöneticileri, toplantının ardından kulüpten ayrıldı. Bazı yöneticiler kulüp binasının ön tarafından çıkarken Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım arka kapıdan çıktı.

Toplantıda ise teknik direktör Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları kabul edildi. Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı da, teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetim olarak kabul ettikleri istifasını değerlendirdiklerini, yeni teknik direktörlerinin ise 1 hafta - 10 gün içinde belli olacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.