Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ferdinand'a ahır geliyor

Ferdinand'a ahır geliyor

Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyada lince uğrayan ve hatta bazı basın kuruluşlarınca CIA'cı, FETÖ'cü bile ilan edilen şarkıcı Haluk Levent, isyan etti. Ünlü şarkıcı, kendisine hakaret eden ve iftira atan herkese tazminat davası açacağını, alacağı parayla dana Ferdinand'a ahır yaptıracağını açıkladı. Haluk Levent açıkladı

  • Ege Postası
  • 26.09.2018 - 11:39

EGEPOSTASI-Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim ile ilgili attığı tweet'lerin ardından lince uğrayan, hatta bazı basın kuruluşlarınca CIA'cı, FETÖ'cü bile ilan edilen şarkıcı Haluk Levent, kuruculuğunu yaptığı AHBAP'taki başkanlık görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, gelen tepkiler üzerine ayrılık kararından vazgeçmişti.

Twitter'den bu sabah yeni bir açıklama yapan Haluk Levent, kendisine hakaret eden ve iftira atanlara gözdağı verdi, mahkeme yolunu gösterdi. Davalardan kazanılacak tazminat paraları ile kurban bayramının birinci günü Rize'de denizden yüzerek kaçan ve 4 gün sonra Trabzon'da yakalandıktan sonra AHBAP Platformu'nca sahiplenilip İzmir Kemalpaşa'daki Kurtarılmış Hayvan Barınağı'na konulan dana Ferdinand'a ahır yaptıracaklarını açıkladı.

Haluk Levent'in "Soruyorsunuz söylüyorum.. Hakaret ve iftira atan herkese dava açtık. Tazminatlardan alacağımız para ile Ferdinand’a ahır yapmaya karar verdik" şeklindeki tweeti gündeme oturdu. Şarkıcının bazı takipçileri, paylaşımın altına komik mesajlar yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.